Policy & PR

synille.se drivs sedan 2020 av Christopher Nilsson som en sy-blogg med ambition att dela med sig av erfarenheter och inspirera fler till att skapa egna plagg och att gå mot en slow-fashion-livstil.

Pressetik

synille.se strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Produkttips, recensioner och andra åsiktsbaserade inlägg kan aldrig påverkas eller köpas av avsändare eller tredje part. Jag är inte utbildad som skräddare eller inom mode, utan allt som skrivs är baserat på min egen kunskap, erfarenheter och uppfattningar. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Samarbeten & partners

Allt på min blogg är producerat för att det intresserar mig och att jag står innehållet, även det som skrivs i samarbete med valda samarbetspartners. Alla samarbeten och sponsrade innehåll märks ut, enligt marknadsföringslagen, så att du som läsare ska vara medveten om detta.

Inlägget innehåller annonslänkar

När du ser rutan ovan på en sida innebär det att finns annonslänkar på sidan där jag tjänar några procent/kronor om du klickar på länken och sedan handlar i onlineshoppen. Du kan alltid avstå att klicka på länkarna och hitta produkten via andra kanaler. Dessa länkarna använder jag för att hjälpa mina följare att hitta material och verktyg för att själva sy mer. Varför jag använder just annonslänkar är för att kunna täcka delar av kostnaderna att driva bloggen.

Kontakt

Om du representerar ett företag eller produkter som kan vara av intresse för mig och mina följare får du gärna höra av dig via det här kontaktformuläret eller maila hej[at]synille.se. Jag är godkänd för F-skatt.