Annonslänkar

Varför jag använder dem.

⏪ Tillbaka

På den här bloggen vill jag ge en så korrekt budgetestimering som jag kan. Därmed länkar jag till de tyger jag själv beställt för att du ska veta en exakt kostnad. Jag har ibland handlat från lokala tygbutiker och du som läsare kanske inte har möjlighet att handla på samma ställe. Då länkar jag till en liknande produkt i en e-butik för att du ska kunna beställa det jag hade beställt själv.

Att länka till dessa produkter blir det reklam för butikerna. Då kan jag lika gärna ta betalt för det ifall de erbjuder affiliate program. Inte för att jag förväntar mig några intäkter från det, utan bara av principen att inte ge gratisreklam.

Sedan är jag nyfiken på hur bloggande fungerar för “influencers”. Vilka intäktströmmar finns det och hur kan man få värde för sitt skapande? Affiliateprogram är inget som jag annars hade haft kontakt med. Så intressant att se hur det fungerar och vad man får för det.

Om du inte är bekväm med att använda mina annonslänkar kan du lika enkelt själv gå in på e-butiken och söka efter produkten. Jag ska göra mitt bästa att alltid ange rätt produktnamn och butiknamn för att underlätta. Om jag missar det på ett ställe får du gärna hojta till!

Slutligen, om jag nu skulle mot förmodan få in intäkter kommer jag återinvestera det i bloggen genom utrustning eller anlita hjälp med design, fotografering, copy, osv. Vilket i slutändan gör bloggen bättre för dig!

TL;DR

Jag använder inte länkarna för att “tjäna pengar”, förväntar mig minimal intäckt från dem. Utan anledningarna är:

  1. Jag länkar ändå till produkter
  2. Nyfiken på hur affiliateprogram fungerar
  3. Du kan själv söka efter produkten om du inte vill använda länken
⏪ Tillbaka